Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Poseidwnos...days








Αναμφισβήτητα, εδώ και καιρό, η παραλία έχει την τιμητική της. Οι επιλογές που προσφέρει, σε συνδυασμό με τη θάλασσα και τη θέα, την ανακηρύσσουν σε νικητή των summer days and nights. Κι αυτό, γιατί μπορεί πλέον να καλύψει κάθε ηλικία και απαίτηση: μπάνιο, καλό φαγητό, χαλαρό ποτό, beach parties, μπουζούκια, clubbing μέχρι το πρωί..κι όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα.Οι ιδιοκτήτες έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες του κόσμου, έβαλαν τα δυνατά τους και δημιούργησαν μαγαζιά με απόλυτα καλοκαιρινή διακόσμηση και θέα το απέραντο γαλάζιο.
Έτσι, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα φημισμένα Balux και Balux "The Habitat Project", Vive Mar,Νότος, Εν Πλω, Σμαράγδι, να κάνετε μπάνιο σε κάποια από αυτά, να χαλαρώσετε σε all day στέκια- πάνω στη θάλασσα, να φάτε, να απολαύσετε το cocktail σας μέχρι αργά το βράδυ.
Για αυτούς που θέλουν clubbing, τα ήδη πετυχημένα Guzel, Ακρωτήρι-Boutique, Ακάνθους, Dekko, Babae, Bocca, Capri Bay και El pecado, ικανοποιούν κάθε γούστο με θεματικές βραδιές.
Όσο για beach parties, τα Ammos, Capri Bay, Ακάνθους, Balux κάνουν αξιόλογες προσπάθειες κάθε Κυριακή και προσελκύουν αρκετό κόσμο.
Τέλος, για τους λάτρεις των μπουζουκιων, η Ποσειδώνος έχει φροντίσει και γι αυτό και απογειώνει την ελληνική διασκέδαση με κέντρα όπως τα Romeo, Posidonio, Frangelico, Θέα, Αστέρια κ.λ.π.
Φέτος η παραλία είναι πολυθεματική και γεμάτη εκπλήξεις. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να εξοπλιστούμε με καλή διάθεση και παρέα....Καλό καλοκαίρι......


























13 σχόλια:

Marianthi είπε...

Η αλήθεια είναι ότι η παραλιακή είναι η καλύτερη λύση για τις καλοκαιρινες μερες...αλλά και νύχτες ! Για όσους ,λοιπόν,εργάζονται και θα πρέπει να παραμείνουν στην Αθήνα καλοκαιριάτικα με τον ήλιο να καίει, να μην το σκεφτούν ούτε λεπτό !!Καλή διασκέδαση και καλες βουτιές !!!

unknown είπε...

Η παραλιακή όντως είναι το μέρος που έχει την τιμητική του αυτή την εποχή του χρόνου. Άλλωστε οι ατελείωτες ώρες καφέ στα στέκια που προσφέρει είναι ο καλύτερος τρόπος χαλάρωσης για όλους τους Αθηναίους. Δεν γίνεται να είσαι καλοκαίρι στην Αθήνα και να μην έχεις περάσει για ένα ποτό ή καφέ από τις πλέον σταθερές αξίες Balux και Vive Mar! Γιατί πως να το κάνουμε...καλοκαιράκι=Poseidwnos days!!!

INTERSPORT Basketball είπε...

Η έννοια "παραλιακή" (aka Λ. Ποσειδώνος) είναι συνυφασμένη με την εποχή του καλοκαιριού. Όπως η Χαρά πολύ σωστά είπε, υπάρχει πληθώρα μαγαζιών όλων των γούστων και για όλες τις ώρες (ούτε Αθηνόραμα να ήταν...). Η παραλιακή είναι η βασίλισσα της καλοκαιρινής νυχτας, no doubt.

Εντούτοις, δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα...θα πρέπει να εξοπλιστείς με καλή και δοκιμασμένη παρέα, ουκ ολίγες φορές την έχω "πατήσει" εξ'αιτίας της "ξενέρωτης" και "άκυρης" παρέας...επίσης θα πρέπει να εξοπλιστείς με ειδικό κιτ υπομονής, που περιλαμβάνει αυτόματο καφέ στο αυτοκίνητο, dvd με ενσωματωμένο το "Rambo: first blood", ηρεμιστικά χαπάκια και λοιπά παρελκόμενα, γιατί μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου (ειδικά ΠΣΚ) τα νεύρα σου έχουν τεντωθεί περισσότερο και από καραβόσχοινο που στηρίζει το κατάρτι...

Παρ'όλα αυτά όμως, η παραλιακή παραμένει στις καρδιές μας...οπότε...c you there, somewhere...;)

stef είπε...

Αναμφισβήτητα, η παραλιακή είναι must για τις καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες.Πέρα άπό το γεγονός ότι προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης για όλα τα γούστα, υπάρχουν μαγαζιά τα οποία με τη θέα που διαθέτουν και την διακόσμησή τους, σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί του Αιγαίου.Γι αυτό,λοιπόν, επιλέξτε κάποιο από αυτά και καλή μας διασκέδαση...

Αγγελική & Ελίνα είπε...

Χαρουλάκι, μαλλον είσαι η πιο κατάλληλη να μιλάει για νυχτερινή διασκέδαση στα Νότια...δεν έχω να διαφωνίσω σε καμία από τις προτάσεις, παρά μόνο να συμπληρώσω ότι πάνω απ' όλα έρχεται η καλή παρέα....όσο για την πληθώρα επιλογών είναι πάντα επιθυμητή για να καλύπτονται όλα τα γούστα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας...
Αγγελική ( χωρίς την Ελίνα - χαχαχα αν και είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνεί ...)

Ganian είπε...

Πιστεύω πως η παραλιακή είναι απόλαυση για κάθε λάτρη του καλοκαιριού! Είναι η πρώτη σκέψη μετά από μια δύσκολη ημέρα δουλειάς στην πρωτεύουσα! Για μένα και φέτος την πρωτιά έχουν τα Baluxakia...
Μετά την εξεταστική, ραντεβού Balux!!!

mpithikoulia_kiki είπε...

Παραλιακή & summer - the place to be!
Είτε πρόκειται για καφέ, χαλαρό ποτό, γεύση ή χορό είναι το μέρος που τ΄ςρα το καλοκαιράκι μας έρχεται πρώτο στο μυαλό.. Ποιός ξεχνά τους ατέλειωτους καφέδες στο Balux, τα περίεργα κοκτέιλ στο Babae, το glamourous Guzel ή την διακόσμηση στο Ακρωτήρι?
Κι επειδή αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει .. Capri Bay η νέα επιλογή στην Παραλιακή (μας περιμένει ο Αντρέας - βασικό)!!! Όσο για τα μπάνια δεν το συνιστώ ιδιαίτερα.. Έχω φοβηθεί λιγάκι και επιλέγω πιο μακρινούς προορισμούς για βουτιές !
Για όσους θα μείνουν καλοκαιράκι Αθήνα και δει Αύγουστο θα γλιτώσουν και την κίνηση στην Παραλιακή.. (μεταξύ μας κάθε ΠΣΚ γίνεται ανυπόφορη πια:ουφ!)
Τεσπα, καλή επιτυχία στο blog σου κολλητούλα, μην κολλήσεις πολύ στην Παραλιακή όμως και φέτος.. Θέλω διακοπές ! Μάκια Χαρούλα μου.. χχχ

dimi είπε...

Η άποψη η δική μου είναι ότι η, σε όλους μας γνωστή, Παραλιακή είναι μια μεγάλη επένδυση για πολλούς! Οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών αλλά και των εδαφικών εκτάσεων αυτής, έχουν πιάσει το νόημα της ζωής, και γι αυτό επενδύουν! ΑΛΛΑ ευτυχώς έχουν και εμάς που τους βοηθάμε πολύ σε αυτό.
Όχι, πείτε μου, τόσοι φοιτητές στην Αθήνα στις 2 πιο δύσκολες εξεταστικές (Ιουνίου-Σεπτεμβρίου) που θα βγουν να ξεσκασούν απο το "πολύ" διάβασμα....(λέμε τώρα)
ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν κάποιοι που μας σκεφτόνται και φροντίζουν για μας!!!!

Ό, τι και να λένε για την Αθήνα μας έχει την καλύτερη ζωή, και το αποδεικνύει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!
Καλή επιτυχία φιλενάδα στο blog σου.
Καλή συνέχεια!!!!!

by dimi!!!

Γιώργος Π. είπε...

Από που να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει όταν η κουβέντα φτάνει στην διασκέδαση που απολαμβάνουν οι φίλοι των Νοτίων προαστίων..
Η αλήθεια είναι ότι οι διαθέσιμες επιλογές είναι τόσες πολλές που για να πει κάποιος ότι "έχει πάει παντού" μάλλον ή έχει πάρει πτυχίο ή δεν διαβάζει στρατηγικό Μάρκετινγκ..
Κι όμως,τα μαγαζία της Παραλιακής από τον Άλιμο και κάτω, σφύζουν από ζωή και κίνηση όλο το 24ωρο, καθώς επισκέπτες από όλη την Αττική κατεβαίνουν για φαγητό, ποτό, μπάνιο ή διασκέδαση, ή ακόμα καλύτερα για ένα συνδιασμό όλων αυτών στα πλαίσια μονοήμερης εκδρομής!
Δυστυχώς η μαζική προσέλευση κόσμου, η οποία παρατηρώ ότι γίνεται εντονότερη καθώς περνούν τα χρόνια δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος, οπότε εάν υπάρχει η επιλογή, θα σας πρότεινα ανεπιφύλακτα το εξής:

ΑΠΟΦΎΓΕΤΕ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ..

Κατά τα άλλα, επισκεφθείτε οπωσδήποτε για φαγητό την Πηνελόπη και τους Μνηστήρες, για μπάνιο αυστηρά από τη Βάρκιζα και κάτω (Yabanaki ας πούμε), καφέ στο ENVY cafe pool bar, ενώ για ξενύχτι θα πρότεινα κατι ανάμεσα σε Ακρωτήρι και Island (και μην ξεχνάμε το RNB party στο guzel κάθε Τρίτη..).
Φυσικά, σχεδόν όποια επιλογή και να κάνει κανείς, οποιοδήποτε μαγαζί των Νοτίων Προαστίων δύσκολα θα τον αφήσει παραπονεμένο..

Καλή διασκέδαση σε όλους, και προτίστως καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Γιώργος Π.

Αγγελική & Ελίνα είπε...

Όπως είπες και εσύ, η παραλιακή κάθε καλοκαίρι τα προσφέρει όλα. Μπορείς να πας από το πρωΐ και να φύγεις το επόμενο πρωΐ και να μην έχεις βαρεθεί που ήσουν εκεί ολόκληρη (κυριολεκτικά) τη μέρα!
Πολύ καλή επιλογή για μένα είναι το Ακρώτηρι για τη διακόσμηση και την υπέροχη θέα του. Ως φαν, όμως, περισσότερο των μπουζουκιών πιστεύω ότι πολύ καλά είναι δύο σχήματα της παραλιακής, Romeo & Frangelico!

Φιλάκια πολλά,
Ελίνα (αυτή τη φορά)!!!

stergios είπε...

Η παραλιακή αποτελεί must του καλοκαιριού. Κάθε ώρα της ημέρας μπορεί κανείς να αποδράσει απο το καταθλιπτικό κέντρο της Αθήνας και να περάσει κάποιες όμορφες στιγμές στα μαγαζιά που πολύ καλά γνωρίζει η Χαρά. Απαιτώ να προσθέσει στη λίστα της και τον ανάλογο αριθμό μπουζουκομάγαζων για να χαρούμε κι εμείς τα σκυλιά.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή!

Ανώνυμος είπε...

paraliakh forever.. ti allo mporei na perimenei kapoios apo ta theika notia proastia?? h zwh tou kalokairiou.. eidika ton augousto pou ta pragmata einai pio xalara k h athina mas einai mia omorfia.. alla na mhn eimai ekei na exw kanei gia akoma mia xronia steki to galea( egw etsi to afhsa, asxeta an twra exei ginei guzel..).. opws k na exei uparxoun treloi antikatastates pisw pou kseroun na ksefantwnoun k na pernane kala.. Kalo kalokairi xaroulitaaaa!!! Kala na pernas k polla filia apo to eksisou kauto mas Miami..! Nick R.